Det kan Autobuy.dk

Det kan Autobuy.dk og det koster det

¤ Hjælp til værdiansættelse og salg af din brugte bil koster fra 1.500-3.500 kr. plus omkostninger til markedsføring. Først sætter vi den på internetauktion, og hvis du ikke er tilfreds med buddet, sætter vi den til salg på nettet. 
¤ Værdiansættelse af din brugte bil koster 195 kr., med mindre det er en meget speciel bil, der ikke sælges på det danske marked. 
¤ Beregning af privatleasing kontra køb. Hvad kan bedst betale sig for dig med dit kørselsmønster? 575 kr. 
¤ Brugtbilrapporter, der er meget udførlige, koster 95 kr. Du får en prøveudgave at se først.
¤ Foredrag om biløkonomi: 3.500 kr. plus transport og evt. nødvendig (billig) overnatning.
¤ Import af bil: Vurdering af den registreringsafgift, du skal betale ved bilimport, koster 995 kr. inklusive en rapport, du kan vedhæfte, når du (måske) skal klage til SKAT over den afgift, de beregner. Du får også henvisning til firmaer, der kan hjælpe med importen og firmaer, der selv importerer og giver dig to års reklamationsret. Er det en meget speciel bil, der ikke er på det danske marked, så er det på timebasis til 575 kr. i timen. Er det en meget almindelig bil og kan du nøjes med en hurtig vurdering, er prisen 195 kr. Sandsynligheden for at SKAT godkender en sådan hurtig vurdering er mindre end ved den grundige vurdering. I ingen tilfælde garanterer vi, at SKAT vil ramme samme afgiftsbeløb. Men vi gør alt, hvad vi kan, for at ramme det mest sandsynlige beløb. Og har værktøjerne og erfaringen til det.
¤ Større opgaver om biløkonomi for stat, kommuner, regioner eller virksomheder løses som underleverandør til Valcon A/S efter aftale. Kontakt Valcon og spørg efter Ole Torp, tlf. 45 80 20 37 eller email: ot@valcon.dk.
¤ Vil du vide mere om forsikring af din bil, så prøv at tjekke denne artikel hos vore venner på Mikonomi.dk: Læs mere om bilforsikring her

 

¤ Fire kundestatements:
1. "Jeg fik tilbudt 35.000 kr. for min mors fine Toyota Corolla Verso hos en forhandler. Autobuy rådede mig til at få lavet nogle parkeringsskader over forsikringen, og så kom der et tilbud på 49.000 kr. på en online bilauktion. Men vi aftalte, den skulle sælges privat, og det endte med, at den indbragte 64.000 kr. Den Ford Maverick 4x4, der skulle tages i bytte, fik Autobuy hurtigt solgt. Jeg er super-tilfreds".
Eva, Midtfyn.
2. "Jeg fik tilbudt alt for lidt hos en forhandler, da jeg skulle sælge min supervelholdte Opel Zafira 1.8 til gengæld for en ny Nissan Note. Autobuy.dk fik et bud på en auktion på 51.000 kr., men det var stadig for lidt. Vi aftalte så et privatsalg og en smertegrænse på 61.000 kr. Det tog 5 nervepirrende uger, men så røg den til en køber fra Hjørring for 65.000 kr. Fantastisk. Autobuy fik lige en ekstra bonus!".
Claus, Odense.
3. "Forhandleren havde budt 8.500 kr. for min Chrysler Stratus, og det havde jeg sagt nej til. Så nu stod den bare der ved siden af min ny bil og skulle væk. Autobuy testede en gros-prisen på Autocom, hvor den landede på 6.500 kr. minus gebyr til Autocom, så det blev i stedet et privatsalg, der efter tre uger indbragte 11.700 kr. Den kunne måske have indbragt lidt mere, mente Autobuy, men jeg ville bare af med den. Og det lykkedes med en skarp udbudspris på 11.800 kr. Køberen kom fra Sjælland med kontanter og tog straks bilen med. Sådan. Jeg er meget tilfreds."
Carsten, Svendborg.
4. "Jeg skulle have en lille, økonomisk bil og bestilte tre brugtbilrapporter på tre minibiler. De var dejligt konkrete og faktuelle uden for meget journalistisk udenomssnak. Det endte med en Opel Corsa 1.3 CDTi, som klart var det bedste valg ud fra rapporterne."
Jørn, Nordjylland.


Autobuy.dk - din rådgiver om biløkonomi

 

Andre gode sider

Det kan Autobuy.dk

Det kan Autobuy.dk og det koster det

¤ Hjælp til værdiansæ…

Journalistik og kommunikation

Har dit firma eller din organisation brug for hjælp til journalistik, kommunikation, PR eller…

Kontakt

Tlf: +45 30 36 39 19

Some description

 

Brugtbilrapporter

Drømmer du om en bestemt bil - eller har du et bestemt budget til en bil? Og er du i tvivl o…